avize detail

InterDentis

Published: 28.03.2024

În perioada 6-12 mai 2018, în cadrul Facultății de Stomatologie  s-a desfăsurat Programul  bianual de schimb de experiență  InterDentis. Acesta fiind la a VI-a sa ediție,  a primit cu brațele deschise pe cei 28 de participanți de la Facultățile de Stomatologie din București, Târgu Mureș și Sibiu. Pe tot parcursul  săptămânii, studenții  s-au familiarizat cu orarul de studii, au participat la cursuri, au frecventat  lucrările  practice și s-au  implicat în toate activitățile universitatre și extracuriculare, fiind ghidați de echipa de studenți voluntari de la  Facultatea de Stomatologie din cadrul IP USMF “Nicolae Testemițanu”. Ediția dată s-a remarcat prin oportunitatea studenților  de peste Prut de a participa la două workshop-uri, unul pe “Suturi” condus de asist. univ. Motelica Gabriela  și celălalt pe  “Anestezii la copii” condus de asist. univ. Ciupac Sergiu și asist. univ. Roman Lupan.  Ambele s-au desfășurat pe data de 08.05.2018 în cadrul clinicii stomatologice universitare “Pavel Godoroja”.

Proiectul InterDentis este unul bilateral și asta presupune în aceași măsură oportunitatea studenților de la IP USMF “Nicolae Testemițanu” să simtă cum e viața de student pentru o saptămână la una din facultățile de Stomatologie din România. InterDentis mai este și o colaborare productivă între Decanatul Facultății de Stomatologie și Asociația Studenților și Rezidenților (ASR USMF). Urmează noi colaborări, noi cunoștințe și noi aventuri.

Pentru informații despre următoarea ediție puteți afla mai multe detalii de la coordonatoarea de program Solomon Olga. Poți și TU face parte din echipa InterDentis!

 

chipa InterDentis!

20180508_162646

20180508_154058

15

12

viber image

13

10

SOCIAL MEDIA

Comentarii