La mulți ani, Alma Mater!

Mulți ani prosperi, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova!

Published: 19.10.2024

aniversarea Almei MaterDragi colegi, studenți și absolvenți,

Cu ocazia aniversării Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova vă felicit cordial și vă exprim profundă recunoștință pentru eforturile constante, profesionalismul, responsabilitatea și devotamentul dumneavoastră. 

La 20 octombrie celebrăm 79 de ani de activitate prodigioasă, dar și profesorii care ne-au format, tradițiile și valorile ce ne unesc, și oamenii care creează prestigiul instituției. Este un moment oportun să apreciem tenacitatea și dedicarea, realizările și contribuțiile fiecărui membru al comunității noastre la dezvoltarea și promovarea învățământului superior medical și farmaceutic în țara noastră.

Să construim împreună un viitor european, să ne susținem și să ne inspirăm reciproc în tot ceea ce facem pentru a asigura calitatea și excelența, să continuăm să învățăm și să colaborăm, să cercetăm și să inovăm pentru a fortifica Alma Mater și sistemul național de sănătate. 

Să ne bucurăm de pace și sănătate, armonie și bunăstare!

La mulți ani prosperi!

 

***

Moldova Europeană!Stimată comunitate universitară și medicală,

20 octombrie 2024 este și ziua în care vom alege viitorul european al țării noastre și președintele Republicii Moldova. Este un eveniment istoric ce va influența direcția politică, va consolida relațiile internaționale și va asigura progresul social și economic al țării noastre. Valorile europene, precum demnitatea, libertatea, democrația, egalitatea, sunt esențiale pentru a consolida statul de drept și a garanta respectarea drepturilor universale și a libertăților fundamentale ale omului, și pentru a ne asigura un viitor sigur și prosper la noi acasă.

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova tinde să devină o instituție europeană și susține ferm referendumul de aderare la Uniunea Europeană.

Am ferma convingere că membrii comunității universitare și celei medicale, și de această dată, vor demonstra o cultură politică înaltă și responsabilitate socială. Vă îndemn pe fiecare să contribuiți la edificarea Moldovei Europene!

Cu aleasă considerație,                                   

Rector Emil Ceban,

profesor universitar, dr. hab. șt. med.,

membru corespondent al AȘM

79 de ani
usmf
79 de ani
aniversare Alma Mater
Uniunea Europeana
Moldova europeană

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii