Default Header Image

Proiect InterDentis

În perioada 6-12 mai 2018, în cadrul Facultății de Stomatologie a USMF „Nicolae Testemițanu” s-a desfășurat Programul bianual de schimb de experiență InterDentis. Acesta fiind la a VI-a ediție, a găzduit cei 28 de mediciniști de la Facultățile de Stomatologie din București, Târgu Mureș și Sibiu. Pe tot parcursul săptămânii, studenții  s-au familiarizat cu orarul de studii, au participat la cursuri, au frecventat lucrările practice și s-au implicat în toate activitățile universitatre și extracuriculare, fiind ghidați de echipa de studenți voluntari de la Facultatea de Stomatologie. Actuala ediție s-a remarcat prin oportunitatea studenților de peste Prut de a participa la două workshop-uri, unul pe „Suturi” condus de asist. univ. Motelica Gabriela și, celălalt, bazat pe „Anestezii la copii”, condus de asist. univ. Ciupac Sergiu și asist. univ. Roman Lupan. Ambele cursuri s-au desfășurat în data de 08 mai curent, în cadrul Clinicii Stomatologice Universitare „Pavel Godoroja”.

Proiectul InterDentis este unul bilateral, fapt ce dă posibilitatea studenților de la USMF „Nicolae Testemițanu” să simtă, pentru o saptămână, cum e viața de student la una dintre facultățile de Stomatologie din România. InterDentis mai este și o colaborare productivă între decanatul Facultății de Stomatologie și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină (ASRM). Urmează noi colaborări, noi cunoștințe și noi aventuri.

Pentru informații despre următoarea ediție, puteți afla mai multe detalii de la coordonatoarea de program Solomon Olga. Poți și TU face parte din echipa InterDentis!